Medlemsregistret

Anmälan till alla våra grupper sker via vårt elektroniska medlemsregister.

Medlemsregistret hittar du HÄR.

Inloggning

Verksamhet våren 2018

 

BARN

Föräldra- och barnjumppa 0-2 år: 0-2 åringar jumppar tillsammans med en förälder eller annan vuxen. Tillsammans bekantar vi oss med olika handredskap och lär oss olika lekar. Timmen ger träning för både barn som vuxen.

Föräldra- och barnjumppa: 2-3 åringar jumppar tillsammans med en förälder eller annan vuxen. Tillsammans upptäcker vi glädjen i att röra på sig och bekantar oss med olika redskap i jumppasalen. Barnen provar på sådana grovmotoriska övningar som stöder deras kroppsmedvetenhet och självförtroende under lustfyllda former.

Jumppaskoj: För de yngre barnen erbjuds flere grupper med jumppaskoj. I de grupperna prövas olika former av lekbetonad gymnastik med och utan redskap. Här varvas lek, fantasi, rytm och ramsor med de första gymnastiska rörelserna. Vi springer, kryper och klättrar, kastar ärtpåsar, ålar oss fram och leker tillsammans. Klä er bekvämt. Tossor med halkskydd är bra.

After school 6-10 år: Timmen riktar sig till flickor och pojkar i åldern 6-10 år. Här varvas lek och redskap i gymnastiksalen.

Superjumppa 7-9 år: Barn i den här åldern får använda sin fart och energi i jumppasalen. Vi tränar t.ex. koordination, balans och hjulningar genom roliga lekar och utmaningar. Grunderna i redskapsgymnastik övas.

Vilda - Jumppa, dans och uppvisningsgrupp för 2007-2011 födda: På träningarna övar vi gymnastika färdigheter, dansar samt lär oss koreografier. De som vill, har möjlighet att delta i olika uppvisningar (kostnader för dessa tillkommer i så fall). Framför allt, skall vi ha roligt då vi rör på oss och upptäcka glädhen och kraften i att vara en (uppvisnings)grupp.

ESTETISK TRUPPGYMNASTIK

Truppgymnastik: I Truppgymnastik tränas grundgymnastik med och utan redskap. Akrobatik, dans och balett. Grupperna övar in gymnastikprogram och deltar under året i uppvisningar och tävlingar. För alla gymnaster under 10 år finns det öppna grupper att delta i, gymnaster över 10 år bör kontaka huvudtränare för åldersklassen. Föreningen erbjuder grupper både på hobby- och tävlingsnivå. 

Trupperna tränar 1-4 gånger i veckan beroende på åldersklass. Förutom terminsavgiften tillkommer det kostnader för de gymnaster som deltar i uppvisningar och tävlingar.

REDSKAPSGYMNASTIK

Redskapsgymnastik: Traditionell redskapsgymnastik med kullerbyttor, handstående och volter. Grupperna har utökats och det ordnas redskapsgymnastik för både nybörjare, längre hunna och tävlingsgrupper för både flickor och pojkar.

Free Jump: Timmen riktar sig till flickor och pojkar i åldern 8-12 år. Vi tränar gymnastik, parkour, styrka  och volter.

VUXNA

Feel it!: Danstimme från 16 år. Timmen riktar sig till dig som vill dansa loss, lära dig nya koreografier, prova på olika dansstilar och delta i olika uppvisningar.

Happy hour: En svettig och rolig timme där pulshöjande träning varvas med muskelövningar för hela kroppen. Effektiv jumppa som passar alla som vill ha en lite mer utmanande träning.

Måndagsmotion: Pulshöjande träning varvas med muskelövningar för hela kroppen. Lugnare tempo än på Happy Hour.